Kayaköy İlkokulu

WEB https://kayakoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kayaköy Mahallesi 3 Haziran Cad. No16 35750 Ödemiş İZMİR
VİZYON : Eğitim yönetiminin bilimsel gerekliliklerine uyan, sürekli kendini sorgulayan, çevresindeki sorunlara duyarlı, kurum içi dinamiklerini ayrıcalıksız harekete geçiren, bilişim çağının gerektirdiği standartları yakalayan, rekabet gücü yüksek, kültürel değerlere sahip, geleceği şekillendiren, ürettiği hizmet ile gülümseyen ve gülümseten, toplumun eğitime ihtiyaç duyduğu her alanda önder ve örnek bir kurum olmak istiyoruz.
MİSYON : Ödemiş Kayaköy İlkokulu Müdürlüğü kavramının içine dahil olan tüm bireylerin; bilgi ve yetkilerini paylaştığı, sorumluluklarını sahiplendiği ve inisiyatif kullandığı, etkinlik ve verimliliklerinin iş doyumu dahilinde arttığı, bilişim çağının gereklerine cevap verebildiği ve öz değerlerine sahip örnek bir ilkokuldur. Taşınan köylerin öğrencileri arasında kaynaşmayı sağlamak, eğitim düzeyini yükseltmek,öğrenciyi hayata hazırlamak,gereken donanımları kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08:50-15:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : KAYAKÖY Mahallesi İle İlk kurşun Mahallesi Merkezinden Geçerek Ödemiş İzmir karayolu üzerindeki Bölge Trafik İstasyonuna 6 km olup ayrıca hızlı Trenle Ödemiş İlkkurşun veya İzmir İlkkurşun tren yolculuğu yapılabilir.
Yerleşim Yeri : Kayaköy dağ yamacına kurulmuştur.Kayaköy´e ve çevresine çiplak bir gözle bakacak olursak, ilk göze çarpan bodur dikenli çalılar ile zeytin agaçlarıdır. Bunlarin yaninda kavak, çınar, mese, sögüt ve bir çok çeşitli meyve agaçları bulunmaktadır. Kısaca Akdeniz bitki örtüsü MAKI Kayaköy´ün de tipik bitki örtüsü durumundadir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir il merkezine 100 km Ödemiş ilçe merkezine 17 km
Kontenjan Bilgileri : 1 MÜDÜR, 1 MÜDÜR YARDIMCISI, 4 SINIF ÖĞRETMENİ, 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ, 2 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ (İHTİYAÇ) 1 YARDIMCI PERSONEL (İŞKUR)
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 14
Sportif Etkinlikler :